Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook Grubu

umarım dağ fare doğurmaz!!!!

+3
iktisatçı
MedCezir
hüseyin erdem
7 posters
YazarMesaj
hüseyin erdem

Rep Gücü : 3

umarım dağ fare doğurmaz!!!! Empty
MesajKonu: umarım dağ fare doğurmaz!!!!   umarım dağ fare doğurmaz!!!! Icon_minitimePtsi Haz. 01, 2009 6:24 pm

Siyasette alternatif arayan insanlar sn Abdullatif Şener'in çıkışıyla ; evet bu sefer düzgün bir insan, kral çıplak diyebilen biri çıktı diye düşündüler, şahsen bende aynı şeyi düşündüm ama belli bir süre sessiz kalındı ve insanlar umutlarını kaybetti.
Parti kuruldu ismi TÜRKİYE PARTİSİ, Umarım kalkınmanın ve zenginleşmenin
üretimde olduğunu düşünen bir yönetime sahiptir. kurucular kurulu çok popüler insanlardan oluşmuyor,
toplumun beklentisini karşılacak sn Genel başkandan başka pek fazla isim görülmüyor.
basında çok fazla gündeme gelmedi, belkide getirilmedi.. yakından sn genel başkanı ve yapacaklarını takip etmeye çalışıyorum. inanın insanlar çok yakından takip ediyor gelişmeleri, inşallah yüzde sıfır nokta bilmem kaç oy alan bir siyasi oluşum olmaz. bekleyip göreceğiz.. saygılarımla Hüseyin ERDEM Bucak/BURDUR
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

Rep Gücü : 367

MesajKonu: Geri: umarım dağ fare doğurmaz!!!!   umarım dağ fare doğurmaz!!!! Icon_minitimePtsi Haz. 01, 2009 6:40 pm

öncelikle şunu söyliyeyim: diğer partilerde birçok ünlü, tanınan kişilik var da ne yaapıyorlar sanki. neye çözüm ürettiler. 30 senedir bazzı şeyler farklıyız deselerde yerinde sayıyor hiçbir çözümyolu getirmediler. Sadece ünlerine ün kattılar. Şunu belirteyim ki internet ortamında düşündüğünüzden daha fazla bir ilgi var partiye ve herkes bişeyler öğrenmez istiyor Türkiye Partisi hakkında.
Http://www.blogyazari.com
iktisatçı

Rep Gücü : 8

MesajKonu: Geri: umarım dağ fare doğurmaz!!!!   umarım dağ fare doğurmaz!!!! Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 12:23 am

Sn Başkanımız bize güvenmeseydi bu partiyi kurmaya kalkışmazdı ve şunu söylemek gerek bizler öyle çok tanınmış insanlar değiliz ki bunada hiç gerek yok biz partimiz için elimizden geleni sonuna kadar YÜREKTEN yaparsak partimizi engellemeye kimsenin gücü yetmez şimdi biz burdan sesimizi duyurmaya çalışıyoruz gün gelecek meydanlarda olacaz partimizin yanında ve herkez bunu görecek iktidarda mualefette.
kerem

Rep Gücü : 37

MesajKonu: Geri: umarım dağ fare doğurmaz!!!!   umarım dağ fare doğurmaz!!!! Icon_minitimePaz Haz. 14, 2009 1:52 pm

PARTİNİN TAHMİNEN %7 LİK ORANI AŞACAGINI DÜŞÜNÜYORUM ŞUANDA BİLE DÜZGÜN İNANDIRICI VE YAKIN ZAMNDA YAPILACAK POLİTİKA BELİRLEYECEK TABİYKİ AMA BEN MUTULUYUM BARAJI BİLE AŞABİLİR ASIL KORKTUGUM BARAJI AŞMAK DEYİL HEP BİRSİYASİ PARTİYE GİRMEYE KORKMUŞUMDUR ÇÜNKÜ ZENGİN ARKASI OLANLARIN YÖNETİCİ OLDUGU AKILSIZ BİLE OLSA PARAYLA AKIL DERDEM SAHİBİ MUAMELSEİ GÖRDÜGÜ PARTİLERDEN OLUŞAM BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ HEDEFİM MENFAATÇİ KİTLENİN PARTİYE GİRMEDEN ÖNCE GİRİP HATRI SAYILIR BİR KONUMDA YER ALIP PARANIN DEYİL AKLIN VE HİZMEİN GÜCÜNÜ ORTAYA SÜRMEK UMARIM PARA BABALARI ORTALIKTA DOLAŞMAZ AYAKBAGI OLMAZ.
adnan

Rep Gücü : 3

MesajKonu: Geri: umarım dağ fare doğurmaz!!!!   umarım dağ fare doğurmaz!!!! Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 11:44 pm

Sayın Başkanımı 15 yıldır ekranlarda ve medyada görevi ile ilgili haberleri görüp izlemekteydim. 2007 yılında CUMHUR Başkanlığı seçimleri arefesinde CHP nin Şener Bey aday gösterilirse destekleyeceğiz açıklaması ile Abdullatif Bey oldukça ilgimi ve dikkatimi çekmişti. Çünkü mecliste uzun yıllar beraber çalıştığı karşıt görüşlü vekillerin Şener Beyi bizden daha iyi tanımaları ve daha iyi bilmeleri kesindir. Bu teklif çok ciddi bir teklifti ama Şener Bey bunu elinin tersi ile nazikçe itti. NE KADAR GÜZEL BİR NEZAKET VE NE KADAR GÜZEL BİR KABUL ETMEME. Ben 42 yaşında bir akademisyenim ve şimdiye kadar böyle güzel bir teklif ve o kadar da güzel bir red etme olayına şahit olmadım Abdullatif Beyi TEKE TEK programında Fatih Altaylı'nın sorularını cevaplarken izledim. Hayran kaldım. Şener Bey'e her türlü manevi desteği vermeye hazırım. Hocayım, Söz yazarıyım, matematikçiyim, tarımcıyım,hayat felsefesi olan sıradan bir insan gibi yaşayan ama asla sıradan bir insan gibi düşünmeyen bir insanım.
Abdullatif Bey TEKE TEK programında çok doğru konulara ve çok yanlış konulara değindi ve mükemmel analiz etti.
Meclisteki tüm partilerin KİMLİK partisi olduğunu söyleyip TÜRKİYE PARTİSİNİN ise bütün ülkeyi kucaklayacak parti olduğunu anlattı. Yani OSmanlı İmparatorluğu veye ABD deki gibi hukuk devleti olacağımız müjdesini verdi. Çok beğendim. Gerçekten bu söylem ülkemiz siyaseti ve geleceğimiz için çok önemli. Böyle bir site kurup bizlere de duygu ve düşüncelerimizi samiyetle ifade etme imkanı tanıdığız için sayın site yöneticilerine ve TP yöneticilerine ve ABDULLATİF ŞENER HOCAMA teşekkür eder başarılar temenni ederim. Yüce Allah yolunuzu ve yolumuzu açık ve bahtiyar etsin. Szilere her türlü manevi desteği vermeye hazır olduğumu belirtir iyi günler dilerim.

ADNAN
kerem

Rep Gücü : 37

MesajKonu: Geri: umarım dağ fare doğurmaz!!!!   umarım dağ fare doğurmaz!!!! Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 11:51 pm

AYNEN KATILIYORUM.
dzhokhar

Rep Gücü : 16

MesajKonu: Geri: umarım dağ fare doğurmaz!!!!   umarım dağ fare doğurmaz!!!! Icon_minitimePaz Tem. 12, 2009 1:31 pm

HİÇBİR MANTIK ÜZERİNDE DENKLEM KURULAMIYORSA BİLE; BİRDE BU FÖRMÜLÜ DENEYİN.
BU ZAMANA KADAR HANGİ LİDER BAŞBAKANLIK YARDIMCILIĞI DEVLET BAKANLIĞI GİBİ ÇOĞU KİMSENİN RÜYASINDA BİLE GÖREMEYECEĞİ MAKAMLARDAN VAZGEÇTİ ?BİR LİDER BUNU YAPABİLİYORSA ARTIK ONDAN HİÇ BİR ŞEKİLDE KENDİ NAMINA EMPERYALİST BİR POLİTİKA İLE STRATEJİ ÇİZMEYECEĞİNE İNANMAK GEREKMEKTEDİR.EN BASİT ÖRNEK BAKINIZ RTÜK BAŞKANI ? HALEN BIRAKMIYOR ? İŞTE BU ŞAHSİYETLERDEN KORKULMALIDIR.
masever

Rep Gücü : 1

MesajKonu: kadroları görelim güçleri nedir...   umarım dağ fare doğurmaz!!!! Icon_minitimeSalı Tem. 14, 2009 10:40 am

dağın fare doğurma ihtimali partiyi taşıyıp götürebilecek insanların sayısı ile doğrudan ilintili. Bir parti kurup tescil ettirmek ve halihazırda ülke genelinde siyaset içinde yer almak isteyen insanların ufak bir yüzdesi ilede teşkilatlanma işini halletmek ilk etapta kolay olsada ,zaman geçtikçe partinin finansmanı , reklam olanaklarının devamlı surette kullanılması için imkanların yaratılması vs. konularını halletmek sıkıntı haline dönüşebilir.neticede siyaset parasız olmaz

kadroların elindeki maddi imkanlar ve propaganda güçlerine bakar artık bu iş , umarım ülkeye hayırlı olur bu teşebbüs...
ben üye kayıt olayında çok yüksek bir seviyeye ulaşılarak toplanılacak aidatlar ile partinin finanse edilebileceğini ve bu işe kotarılacağına pek inanamıyorum...

ama inşaallah yanılırım...
http://www.printsan.net

umarım dağ fare doğurmaz!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası