Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook Grubu

biz millet olarak bunu bekliyorduk

5 posters
YazarMesaj
gokhangunindi

Rep Gücü : 7

biz millet olarak bunu bekliyorduk Empty
MesajKonu: biz millet olarak bunu bekliyorduk   biz millet olarak bunu bekliyorduk Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 1:13 pm

sayın şener'e ve ekip arkadaşlarına ülkem adına, ülkemde yaşayan insanlar adına, insanlık adına teşekkürü borç biliyorum. ülkemizin şu anki durumunu özetle şu şekilde aktarmak isterim bu mesaj lütfen yorulmadan, bıkmadan okunsun...

halkımız içinde bulunduğumuz zaman içerisinde istikrarsızlık korkusu ile daha da kötü durumları yaşama korkusu ile mevcut iktidar partisine memnun olmamasına rağmen sırtını dayamıştır. insanlar çaresizlik içerisinde istemeye istemeye akp'li yapılmıştır. eğer ki sayın (başbakan)şener türkiye partisi'ni kurmamış olsa idi kati suretle söylüyorum bu iktidar bir daha gelecekti ve bir daha gelecekti, eski partilerin hiçbirtanesinde bu akp'nin tek başına iktidar balonunu söndürme gücü, cesareti ve gayreti yoktur. akp ise tek başına iktidar olmanın (şımarık zengin çocukları gibi) sarhoşluğunu üzerinden atmadı, atmayacaktır.

sonuç olarak sayın şener'in kurmuş olduğu türkiye partisini sonuna kadar destekliyorum. iki dönemdir ve hatta yerel seçimler de dahil akp ye oy veren bir birey olarak türkiye partisinin yanındayım ve hatta sayın genel başkanımızında olurlarını alabilirsem ORDU İL TEŞKİLATI'nda yer almak ve bayrağı sonuna kadar tüm TÜRKİYE ile TÜRKİYELİ lerle ve TÜRKİYE PARTİLİLER ile taşımak istiyorum.

saygılar sunuyorum.

gokhan_gunindi_52@hotmail.com
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

Rep Gücü : 367

MesajKonu: Geri: biz millet olarak bunu bekliyorduk   biz millet olarak bunu bekliyorduk Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 1:20 pm

yazdıklarınıza katılmakla beraber aynı yanlışları Türkiye Partisi'nin de yapmamasını umuyorum.
Http://www.blogyazari.com
bryinanc

Rep Gücü : 6

MesajKonu: Geri: biz millet olarak bunu bekliyorduk   biz millet olarak bunu bekliyorduk Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 12:17 am

arkadasın anlattıklarına hak veriyorum. Ben gecen genel seçimlerde ve bu yerel seçimlerde Chp ye oy vermistim. Bir önceki secimlerde fikir olarak zıt partilere oy verip simdi aynı catı altında bulustugumuz icin ayrıca mutluyum. Bunu Abdullatif Şener'e borçlu oldugumuzu dusunuyorum.Umarım Türkiye Partisi ile birlikte ülkemizde sag ve sol kavramı mumkun oldugunca azalır hatta yok olur. Cunku bu kavramlar yıllardır ulkemizin gelişmesini fazlasıyla engelledi diye dusunuyorum.Bende partimizin İstanbul Teşkilatlanmasında aktif olarak rol üstlenmek istiyorum...
halil ibrahim ŞEN

Rep Gücü : 26

MesajKonu: Geri: biz millet olarak bunu bekliyorduk   biz millet olarak bunu bekliyorduk Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 6:43 pm

ALLAH;ım istek ve dileklerimizi kabul eder inşallah yolumuz bahtımız açık olsun inşallah sevinen gülen bizler halkımız ve türkiyem olur herşey TÜRKİYE için
Çarçi

Rep Gücü : 8

MesajKonu: Evet Herkes Bir Şeyler Bekliyor   biz millet olarak bunu bekliyorduk Icon_minitimeÇarş. Tem. 08, 2009 9:42 pm

Ne Beklediğimizi de belirtirsek Sayın Şener'e ve yol arkadaşlarınz daha çok yardımcı olacağız..
**
Daha sonra bu bölümde cevap yazmaya çalışacağım.. Ancak samimi olarak lütfen fark yaratalım ve somut şeyler yazalım.. Türkiye'min zamanı kalmadı.. Saygılar Başarılar

biz millet olarak bunu bekliyorduk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Türkiye ve Kırmızı Çizgileri -Ülke-Millet-Demokrasi