Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook Grubu

mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu

2 posters
YazarMesaj
gokhangunindi

Rep Gücü : 7

mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu Empty
MesajKonu: mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu   mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 2:45 pm

merhabalar ben öncelikle yazdığımız mesajların parti yetkililerine ulaşıp ulaşmadığı konusunda bilgi almak istiyorum.

eğer bu mesajlar gerekli mevkiilere ulaşıyor ise ben kurulmasını uzun süredir dört gözle beklediğim türkiye partisi nin ordu il teşkilatında aktif olarak görev almak ve TP bayrağını sonuna kadar güvenerek ve inanarak taşımak istiyorum.
türkiye partisinin iktidarından ve sayın şener in başbakanlığından zerre kadar şüphem ve endişem bulunmamakla beraber ülkenin bu yeni oluşumla ekonomik açıdan, istikrar açısından ve hatta insana değer veren AB kriterleri açısından çok daha ferah bir düzeye ulaşacağına inanıyorum.

üzerime düşen hertürlü vazifeyi yapmaya hazırım.
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

Rep Gücü : 367

MesajKonu: Geri: mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu   mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 3:38 pm

Net ve açık yazayım: hayır ulaşmıyor. En azından şimdilik. Evet ulaşıyor diyerek sizi burada tutabilirim ancak biz sadece fikir alışverişi yappıp gelişmiş bir ortam oluşturmak için doğruyu söylemeyi tercih ediyoruz. ilerleyen zamanlarda üye sayımız ve fikir alışverişimiz artınca emin olabilirsiniz ki bu oluşuma sessiz kalınmicak ve göz önüne alınacağız Smile
Bu Site fikir alışverişi amaçlı kurulmuştur.

saygılar.
Http://www.blogyazari.com
gokhangunindi

Rep Gücü : 7

MesajKonu: Geri: mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu   mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 6:38 pm

pekala medcezir kardeş bu oluşuma veya gerekli mercilere ulaşmanın anahtarı sizde varmı acaba? diye nacizane bir sorum olacak yani en azından bizler yani bu oluşumu destekleyen ve bu ekibi izlemek yerine açıkçası ahada tp geldi, şener geldi bakalım neler olacak diye beklemek yerine desteğini, emeğini, yüreğini ve birikimlerini ortaya koymak isteyen forum bu amaçla foruma üye değerli arkadaşlalarımın görüşleri, fikirleri ve özellikle de talepleri bir türlü forum yöneticimiz tarafından yani sizin tarafınızdan bir türlü değerli yöneticilere iletilebilecekmidir. lütfen bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum.

şahsım ve çevremdeki insanlar adına belirtmeliyim ki bizler boş vaatlere, agresif tavırlara, ben başbakanım ben ne dersem odur'lara, külhanbeyi tavırlara, gazetelerde okuduğumuz ve haber bültenlerinde izlediğimiz iktidar-muhalefet atışmalarına gerçek manada doydukve artık usandık. ortada bir gerçek var ki sizde bunu görüyorsunuz siyasiler arasındaki diyalog ve atışmalar gerek iktidar gerekse muhalefet olsun arkası yarın (pembe dizi) halini almıştır.

biz artık oyunun içinde olmak istiyoruz, ülkenin siyasi açıdan düşmüş olduğu bu komik ve bir okadar da trajik durum bir an önce düzeltilmelidir. bizlerde birey olarak bu konuda sorumluyuz ve üzerimize düşen vazifeyi yapmalıyız. bana dokunmayan yılan bin yaşasın tp gelirse gelir gelmezse tekrar akp mantığı beni müthiş derecede huzursuz ediyor ve diyorum ki bu kaostan kurtulmanın tek bir yolu var ÇALIŞMAK. sayın şener in temelini attığı bu yapıda bizlerde birer tuğlamız olsun istiyoruz.
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

Rep Gücü : 367

MesajKonu: Geri: mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu   mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu Icon_minitimeSalı Haz. 09, 2009 9:41 pm

gokhangunindi şöyle bir açıklama yapabilirim size. ilerleyen zamanlarda partiye iletilmesi gereken yada abullatif şener beye iletilmesi gereken önemli şeyler olursa bunlar parti oluşumu tamamlanınca gerekli mercilere sunulacak. mail yoluyla olsun. telefon yoluyla olsun veya bizzat yüzyüze görüşme istekleri olsun.

Ama herşey için zaman gereklidir. Parti oluşumu tamamlanınca herkes resmi siteden istediği her merciye ulaşabilecek kanısındayım.
Http://www.blogyazari.com

mesajlarımız gerekli mevkilere ulaşıyormu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» mesajlarım gereklı yere ukasıyormu ve bana cevap gelmıyor
» Türkiye Partisine Üyelik - Türkiye Partisi Üyelik için gerekli olanlar nelerdir