Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook Grubu

temiz dürüst siyaset

2 posters
YazarMesaj
eraslan kınık

Rep Gücü : 42

temiz dürüst siyaset Empty
MesajKonu: temiz dürüst siyaset   temiz dürüst siyaset Icon_minitimeC.tesi Haz. 13, 2009 6:29 pm

selamun aleyküm merhaba arkadaslar ısmım eraslan soyismim kınık 25 eylul 1976 dogumluyum sıyasete adalet ve kalkınma (akp) de basladım genclık kolu secım ıslerı baskanlıgı yaptım mahelle teskılanma baskanlıgı yaptım 2 tane mahelle baskanlıgı verdıler almadım sıyasetı bıraktım sıyası partılerın ıscı bulma kurumu oldugunu ogrendım sıyasette ve kırlenmıs bır sıyaset var turkıye de turkıye partısının sıyasetı temız ve durust oldugunu dusunerek bu sıteye uye oldum durust luk ten odun vermemek dılegımle hepınıze calısmalarınız da basarılar dılerım IKI YUZLU INSANLAR SEMSIYE YE BENZERLER FIRTINALI GUNLER DE HEP TERS DONERLER
adnan

Rep Gücü : 3

temiz dürüst siyaset Empty
MesajKonu: Geri: temiz dürüst siyaset   temiz dürüst siyaset Icon_minitimePtsi Haz. 15, 2009 11:31 pm

Sayın Başkanımı 15 yıldır ekranlarda ve medyada görevi ile ilgili haberleri görüp izlemekteydim. 2007 yılında CUMHUR Başkanlığı seçimleri arefesinde CHP nin Şener Bey aday gösterilirse destekleyeceğiz açıklaması ile Abdullatif Bey oldukça ilgimi ve dikkatimi çekmişti. Çünkü mecliste uzun yıllar beraber çalıştığı karşıt görüşlü vekillerin Şener Beyi bizden daha iyi tanımaları ve daha iyi bilmeleri kesindir. Bu teklif çok ciddi bir teklifti ama Şener Bey bunu elinin tersi ile nazikçe itti. NE KADAR GÜZEL BİR NEZAKET VE NE KADAR GÜZEL BİR KABUL ETMEME. Ben 42 yaşında bir akademisyenim ve şimdiye kadar böyle güzel bir teklif ve o kadar da güzel bir red etme olayına şahit olmadım Abdullatif Beyi TEKE TEK programında Fatih Altaylı'nın sorularını cevaplarken izledim. Hayran kaldım. Şener Bey'e her türlü manevi desteği vermeye hazırım. Hocayım, Söz yazarıyım, matematikçiyim, tarımcıyım,hayat felsefesi olan sıradan bir insan gibi yaşayan ama asla sıradan bir insan gibi düşünmeyen bir insanım.
Abdullatif Bey TEKE TEK programında çok doğru konulara ve çok yanlış konulara değindi ve mükemmel analiz etti.
Meclisteki tüm partilerin KİMLİK partisi olduğunu söyleyip TÜRKİYE PARTİSİNİN ise bütün ülkeyi kucaklayacak parti olduğunu anlattı. Yani OSmanlı İmparatorluğu veye ABD deki gibi hukuk devleti olacağımız müjdesini verdi. Çok beğendim. Gerçekten bu söylem ülkemiz siyaseti ve geleceğimiz için çok önemli. Böyle bir site kurup bizlere de duygu ve düşüncelerimizi samiyetle ifade etme imkanı tanıdığız için sayın site yöneticilerine ve TP yöneticilerine ve ABDULLATİF ŞENER HOCAMA teşekkür eder başarılar temenni ederim. Yüce Allah yolunuzu ve yolumuzu açık ve bahtiyar etsin. Szilere her türlü manevi desteği vermeye hazır olduğumu belirtir iyi günler dilerim.

ADNAN

temiz dürüst siyaset
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» kocaeli veya gölcük teşkılatları
» dürüst şenerin dürüst gönüllüleri
» DESPOTLUĞU DEĞİL HAKKANİYETLİ İDARECİLERİ DESTEKLEYEN SİYASET.
» Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener: Yeni Siyaset Kültürüne İhtiyaç Var
» Geleneksel Siyaset Kültürü ve Sonuçları..Bu Kültürü Aşmalı mı? Aşmamalı mı*ı