Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook Grubu

TESKİLAT KURMA

4 posters
YazarMesaj
emin tüysüz

Rep Gücü : 4

TESKİLAT  KURMA Empty
MesajKonu: TESKİLAT KURMA   TESKİLAT  KURMA Icon_minitimePaz Haz. 14, 2009 11:56 am

şanlıurfada gencpartı ıl teskılatındayım. eger şanlıurfa teskılatı kurulmamıssa sızın partınızı kurmaya talıbım. basın acıklamasıyla 500 kıslık üyelerımle sızın partınıze gecmek ısıtıyorum. sızın tuzugunuzu okudum ve bende katılıyorum sızın dusuncelerınıze. syn: Abdullatıf SENER sevıyorum ve dusuncelerını desteklıyorum. ıletısıme gecmek ısıtıyorum. saygı ve sevgılerımle...
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

Rep Gücü : 367

TESKİLAT  KURMA Empty
MesajKonu: Geri: TESKİLAT KURMA   TESKİLAT  KURMA Icon_minitimePaz Haz. 14, 2009 5:37 pm

emin tüysüz bey gerekli bilgiler partiden edinildiği zaman burada sunulacaktır. sunduğumuz bilgiler doğrultusunda gerekeni yaparsınız.
Http://www.blogyazari.com
emin tüysüz

TESKİLAT  KURMA Empty
MesajKonu: Geri: TESKİLAT KURMA   TESKİLAT  KURMA Icon_minitimePerş. Haz. 18, 2009 11:31 am

tskr ederim. kısa zamanda cvp beklerim... saygılar sevgılerımle
malik

Rep Gücü : 2

TESKİLAT  KURMA Empty
MesajKonu: Geri: TESKİLAT KURMA   TESKİLAT  KURMA Icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 9:38 pm

Ben Diyarbakır il teşkilatında aktif olarak hizmet etmek istiyorum.Diyarbakır il teşkilatı örgütlenmesine nasıl katılabilirim.Bilgilendirirseniz sevinirim.saygılarıma..
ekrem balcılar

TESKİLAT  KURMA Empty
MesajKonu: Geri: TESKİLAT KURMA   TESKİLAT  KURMA Icon_minitimePtsi Haz. 22, 2009 10:44 am

Ülke gerçeğini görmemize rağmen, ben ve benim gibi düşünen sayısız arkadaşlarımız uygun bir zeminde görev almak istiyoruz.Sayın Abdullatif ŞENER 'in kurmuş olduğu Türkiye Partisin Hatay teşkilatında gönüllü göreve hazırız.saygılar sunar başarılar dileriz.
malik

Rep Gücü : 2

TESKİLAT  KURMA Empty
MesajKonu: Geri: TESKİLAT KURMA   TESKİLAT  KURMA Icon_minitimeSalı Haz. 23, 2009 12:23 pm

ben niye soruma cevap alamamaktayım?
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

Rep Gücü : 367

TESKİLAT  KURMA Empty
MesajKonu: Geri: TESKİLAT KURMA   TESKİLAT  KURMA Icon_minitimeSalı Haz. 23, 2009 3:25 pm

malik demiş ki:
Ben Diyarbakır il teşkilatında aktif olarak hizmet etmek istiyorum.Diyarbakır il teşkilatı örgütlenmesine nasıl katılabilirim.Bilgilendirirseniz sevinirim.saygılarıma..
Diyarbakır il teşkilatlanması geçtiğimiz günlerde Sayın Genel Başkanımız Abdullatif Şener Beyin de katılımıyla açılış çalışmaları başlatıldı.
Tam olarak şuan teşkilat binası Diyarbakır ilinde var mı bilememekteyim. Ancak bulunduğunuz şehir teşkilatlanması ile ilgili detaylı bilgi alındığında sitemizde yayınlanakcaktır.
O zamana kadar kendiniz araştırıp bilgiler edinirseniz bilgileri sitemizde yayınlamanızı isteriz.
saygılar
Http://www.blogyazari.com

TESKİLAT KURMA
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ısparta teşkilat
» fethiye teşkilat
» TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI