Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook Grubu

ülke meselelerine çözüm önerileri

3 posters
YazarMesaj
umut44

Rep Gücü : 4

ülke meselelerine çözüm önerileri Empty
MesajKonu: ülke meselelerine çözüm önerileri   ülke meselelerine çözüm önerileri Icon_minitimeC.tesi Tem. 11, 2009 5:33 pm

Sayın başkanım 2 dönemdir türkiyede hüküm süren bir akp kırallığı var .millet denize düşen yılana sarılır hesabı akp ye sarıldı .bende bu partiye oy verenlerden biriyim anacak verilen sözlerin ve beklentilerin hepsi boş çıktı seçim zamanı millet oyuna getiriliyor ve bi şekilde oy kullanma iradesi yönlendiriliyor.
1.Ekonomi: ekonomiyi düzeltme vaatleri geçici ve günü kurtarma manevralarından ileri gitmedi.Ücret dengesizliği çözülemdi.
2.kamu personel reformu dediler .ben emniyet mensubuyum 8 saat çalışanda 15 saat çalışanda aynı ücreti alıyor.akıl almaz bir köhneleşme mevcut devlet kurumlarında.
3.Adalet ve can Güvenliği yok denecek kadar az.kaçırılan tecavüz edilen ve kötü yola düşürülüp sokağa bırakılan insan sayısının hesabı yok.devlet namuslu va masum vatandaşını korumuyor.
4.çıkarılan yeni tck tecavüz ve kadın tüccarlarının ekmeğine yağ sürdü çünkü fuhuş takibi şikayete bağlı suç oldu.tecavüz eden şahıs mağdura baskı yapıp şikayetini geri almasının sağlamakta ve böylece serbest kalmaktadır.
5..son yılların istatistiklerini emniyetten isteyerek bunları ifşa edip çözüm önerileri sunup aktif bir muhalefet yapmanız ve türkiyedeki muhalefet anlayışını sonlandırmanız gerekmektedir.
6.vatandaşta bu yönde büyük bir beklenti var.güneydoğu sorunu köye dönüş projesi kapsamında vatan hainleri resmen ödüllendirildi ve orda devletine bağlı olan vatandaşlarımız maalesef üvey evlat sınıfına koyuldu.
7. şark bölgesine atanan yöneticiler dirayetli o bölgeyi sömüren zihniyetlerin uşağı olmayacak basiretli insanlar olmalı ve bu şahıslar yasalarla korunmalı devletin ağırlığı bu bölgede süratle hissettirilmelidir.
8.Acilen aktif statükoyu yıkan cesaretli mevcut sorunları tüm çıplaklığı ile ortaya koyan ve gerçekçi çözüm önerileri sunan bir muhalefete ihtiyaç var vatandaşın ağırlıklı beklentisi bu yönde.
9.Önümüzdeki dönemde büyük bir ihtimalle ülke koalisyon ile yönetilecek bu duruma hazırlıklı olmanızda fayda var.
Maytere

Rep Gücü : 12

MesajKonu: Geri: ülke meselelerine çözüm önerileri   ülke meselelerine çözüm önerileri Icon_minitimeÇarş. Tem. 15, 2009 2:16 pm

Türkiyenin Hangi Sorununa Çözüm Önerisi Sunmamız Gerekiyor ,

Eğitim Alanında Meslek Lisesi,Süper Lise,Düz Lise , İmam Hatip Lisesi Gibi bölünmüşlükler ortadan kaldırılmalı

Siyasi Olarak Nerde Yer Alacağımıza Karar verip ona göre kendi çıkarlarımızı korumamız gerekiyor

Askeri Alanda bir an önce profesyonel askerlik uygulamasına başlanmalı

Ekonomik Alanda , Belediyeler Birer yatırımcı firma kurmalılar ve kar eden şirketler haline getirlirmeliler
Bunun yoluda yarı eyalet sistemi ( Bölücü güçleri dikkate almak lazım o nedenle zorlaşıyor böyle bi sistem uygulamak )
umut44

Rep Gücü : 4

MesajKonu: Geri: ülke meselelerine çözüm önerileri   ülke meselelerine çözüm önerileri Icon_minitimeÇarş. Tem. 15, 2009 9:02 pm

eğitimm

bu gün türkiyenin eğitim sistemi tamamen çökmüş burjuvazi kendine hayrı olmayacak nitelikte bir nesil yetişmektedir.
bu konuda milli eğitim sisteminin elden geçmesi ve sadece diploma için okula giden öğrenci kesmi meslek dallarına yönlendirilmeli..bu şekilde okumak için çaba sarf eden kesimin şevkinin kırılması engellenmiş olacaktır.
ayrıca her geçen gün çöken aile kurumunun toparlanması için çözüm yolları aranmalıdır.beyaz zambaklar ülkesi finlandiya bugunkü seviyesine aile kurumuna verdiği önem ve kaliteli toplum yetiştirerek ulaşmıştır.....
savasebeoglu

MesajKonu: Geri: ülke meselelerine çözüm önerileri   ülke meselelerine çözüm önerileri Icon_minitimeC.tesi Tem. 18, 2009 12:54 am

İNSANLAR DÜRÜST İNSANLAR LA BERABER CALISIRSA VE ELMA KASASININ ICINDEKI CURUKLERI AYIKLARSA ELMA KASASIDA CURUMEK TEN KURTULUR
Maytere

MesajKonu: Geri: ülke meselelerine çözüm önerileri   ülke meselelerine çözüm önerileri Icon_minitimePtsi Tem. 20, 2009 10:43 am

Eğitim Sistemi Hakkındaki Çözüm Önerilerim Ana Başlıklar Olarak

Her Şehirde Küçük Eğitim Yerleşkelerinin Kurulması ve Servisler Vasıtasyla Tüm Öğrencilerin bu Yerleşkelerde Toplanması

Yerleşkeler Öğretmenleri Verimli Kullanmak Açısından Bize Fayda Sağlayacaktır

Ben Adanada Yaşıyorum Şehrimde ,

Yüreğir Sarıçam Yerleşkesi , Yüreğir Yerleşkesi , Seyhan Yerleşkesi , Çukurova Yerleşkesi gibi 4 Yerleşke Yeterli olacaktır.

Bu Yerleşkelerde öğrencilere özel dersler verilebilir mesela ileride mekanikçi olmak isteyene özel mekanik dersleri veya doktor olmak isteyene özel tıp dersleri veya tıp tarihi gibi dersler verilebilir
yani daha orta okul ve liseden insanımız mesleğe hazırlanır ve tabiki bunun yanında genel dersleride alır

Ayrıca şuan hernekadar bölücülerin kullandığı bir koz gibi görünsede bu sistem sayesinde örneğin kürt öğrencilere kürtçe , arap öğrencilere arapça öğretilebilir.
sünni öğrenciler doğru düzgün dini eğitim alırken aynı zamanda hırıstiyan veya alevi vir öğrencide kendi dinini düzgün bir şekilde öğrenebilir

Şuanki sistemde her liseye orta okula bir labaratuar kuramayız ama yerleşke sistemine dönersek bu sistem sayesinde son teknoloji labaratuvarlar kurabiliriz.

bunlar anlatmak istediğim eğitim sisteminin temel hatları , daha detaylı fikirlerimide zamanla burda paylaşmak isterim.

Diğer arkadaşlardan beklentimde aslında üretkenlik , düzgün fikirlerinizin olması gerekmiyor veya doğru birşeyler düşünmek
ama üretelim birşeyler yazalım şöyle olsun diyelim
Malum günümüzde bu olmasın veya eğitim sistemi düzenlensin diyen çok ama şu şekilde düzenleme getirilsin diyen yok.

ülke meselelerine çözüm önerileri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Türkiye ve Kırmızı Çizgileri -Ülke-Millet-Demokrasi
» MAYIN TARLASINA AKADEMİK ÇÖZÜM . . .
» Mayınlı Araziler İçin Akademik çözüm . . .