Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook Grubu

Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??

+2
MedCezir
demokrat
6 posters
YazarMesaj
demokrat

Rep Gücü : 4

Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Empty
MesajKonu: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 11:10 am

Yeni Oluşumda da bulamadım,burada da yk.Bütün kurucuların listesine nereden ulaşabilirim?Basında sadece bir kaç isim geçiyor..Tam liste nerede mevcut acaba?
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

Rep Gücü : 367

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 11:51 am

demokrat demiş ki:
Yeni Oluşumda da bulamadım,burada da yk.Bütün kurucuların listesine nereden ulaşabilirim?Basında sadece bir kaç isim geçiyor..Tam liste nerede mevcut acaba?
Şuan itibariyle kurucu üye olarak medyaya sunulan kişiler bunlardır: Avukat Mehmet Erşahin, Eski Vali Abdülkadir Sarı, Yasemin Öney Cankurtaran ve Sinan Kolcu.

Detaylı bbilgi aalındığı an burada yayınlaanacaktır.
Http://www.blogyazari.com
nurullah cihaner

Rep Gücü : 33

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 2:08 pm

Türkiye Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda, Abdüllatif Şener'in dışında;Abdülkadir Sarı, Ali Arif Özzeybek, Ali Rıza Buyan, Arif Kocaman, Asude Öztürk Camadan, Bülent Kuşoğlu, Çetin Volkan Akyol, Gülçin Küçükkayalar, Gülümser Heper, Gürcan Günay, Hakan Çeken, Hüseyin Aytekin, İbrahim Abdülbaki Tuna, İhsan Işık, Mehmet Erşahin, Mehmet Timur, Mehmet Yaşar Öztürk, Murat Akdeniz, Nabi Cüneyt Dinçman, Nihan Kurt, Nurettin Bilici, Ömür Kütük, Sema Batırbek, Sinan Kolcu, Suat Karlıkaya, Suna Kepoğlu Ataman, Şaban Baş, Tahsin Türkçapar, Vefa Tarhan, Volga Bayrakçı Tunay, Yalçın Dedekargınoğlu, Yasemin Öney Cankurtaran bulunmaktadır.
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeC.tesi Mayıs 30, 2009 2:11 pm

nurullah cihaner demiş ki:
Türkiye Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda, Abdüllatif Şener'in dışında;Abdülkadir Sarı, Ali Arif Özzeybek, Ali Rıza Buyan, Arif Kocaman, Asude Öztürk Camadan, Bülent Kuşoğlu, Çetin Volkan Akyol, Gülçin Küçükkayalar, Gülümser Heper, Gürcan Günay, Hakan Çeken, Hüseyin Aytekin, İbrahim Abdülbaki Tuna, İhsan Işık, Mehmet Erşahin, Mehmet Timur, Mehmet Yaşar Öztürk, Murat Akdeniz, Nabi Cüneyt Dinçman, Nihan Kurt, Nurettin Bilici, Ömür Kütük, Sema Batırbek, Sinan Kolcu, Suat Karlıkaya, Suna Kepoğlu Ataman, Şaban Baş, Tahsin Türkçapar, Vefa Tarhan, Volga Bayrakçı Tunay, Yalçın Dedekargınoğlu, Yasemin Öney Cankurtaran bulunmaktadır.

Bilgilendirme için teşekkürler nurullah bey. Bende şuan baktım ve bu listeyi teyit ediyorum.

ilgi ve alakanız için teşekkürler
FIRATBAB

Rep Gücü : 6

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeÇarş. Haz. 03, 2009 11:15 am

merhabalar
ben Türkiye partisinede aktif olarak rol almak istiyorum
izmirdeki yerinizi öğrenebilirmiyim
birde internet sitesi yokmu acaba telefon ve adreslere bakmak için?

Fırat ERTUNÇ
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeÇarş. Haz. 03, 2009 11:22 am

FIRATBAB demiş ki:
merhabalar
ben Türkiye partisinede aktif olarak rol almak istiyorum
izmirdeki yerinizi öğrenebilirmiyim
birde internet sitesi yokmu acaba telefon ve adreslere bakmak için?

Fırat ERTUNÇ
resmi internet sitesi sanırım şuan yapılıyor. Resmi site hizmete girince adrees bilgileri buradan dayaayınlanacaktır.
Saygılar. aramıza hoş geldiniz.
FIRATBAB

Rep Gücü : 6

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeÇarş. Haz. 03, 2009 11:25 am

teşekkürler bilgilendirme için
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeÇarş. Haz. 03, 2009 11:47 am

FIRATBAB demiş ki:
teşekkürler bilgilendirme için
ben teşekkür ederim.
turan eser

Rep Gücü : 1

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeCuma Tem. 03, 2009 8:27 am

Çorum'da basın aracılığı ile öğrendiğime göre TP MKYK dan 2 kişi gelip 30-40 kişi ile
( önceden ANAP-DP-AKP de görev yapmış olanlara arasından ) görüşme yapılmış.Bu siyaseti belli insanlar dışında kimse yapmayacak diye bir şart mı var anlayamıyorum...
Anlıyorum ki konuşulan kişiler siyasetten anladıkları için görüşüldü.O kadar anlıyorlardı da içinde görev yaptıkları partiler ne durumda ? AKP den ayrılıp TP ye dahil olmak isteyenler de mutlaka AKP de istedikleri yerde olamadıkları için şanslarını TP de deneyeceklerdir. Halbuki yine basın yoluyla haberimiz olsaydı gelenlerden (MKYK dan) daha değişik bir proğramla daha şaibesiz kişilerin üye yapılması daha mantıklı olurdu diyorum.Ama şunu da biliyorum ki parti içerisinde özeleştiri yapanlar partiden de dışlanmaktadır.Halbuki özeleştiri
şeffalık günümüzde ön planda ve çok şeyler kazandırmaktadır.Ben Türk Türk Telekomdan emekli 49 yaşında ve halen aktif olarak Emlak sektöründe çalışmaktayım.Knedime ait işyerim var.Aslında ben TP de daha doğrusu Abdullatif Bey arkasında olmak istiyorum.TP ne başarılar dilerim...
http://www.eseremlak.org
mehmet değirmenci

Rep Gücü : 1

MesajKonu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??   Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Icon_minitimeC.tesi Tem. 04, 2009 11:46 am

konya il teşkilatını çok rahat kurarım daha öncede LPD kurmuştum bilirim.zaman ,para,ve azim gerektirir.ama şu unutulmamamlıdır parti işi şahıs işi değildir.gönül işidir.sevgi işidir amaç ve gayesi olanların işidir fedakarlık vardır ikna vardır mücadele vardır.önünü kesmeye azmini kırmaya calışırlar herşeye gögüs gereceksin kısacası bu işten zevk alacaksınki başarabilesin.siyaset zordur siyaset engellerle doludur.siyaset kendine sınırsız güven duygusu gerektirir.bilgili parti proğramını hafsetmiş anlatan ve anlattığına hakim soğukkanlı akıcı konuşabilen bireylerin yapacağı bir iştir bu.konya il teşkilatını kurarım kurana yarım ederim. yani kısacası VARIM iktisatcı,smmm Mehmet DEĞİRMENCİ

Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Selamun Aleyküm
» Parti Logosu
» PARTİ PROGRAMININ ATATÜRK'E BAKIŞ AÇISI
» Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener ve parti yöneticileri Anıtkabir'i ziyaret etti.
» türkiye parti konya karatay ilce teşkilatı genclik kolu da gövev almak istiyorum