Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi |
|
| Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
demokrat
| Konu: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? C.tesi Mayıs 30, 2009 11:10 am | |
| Yeni Oluşumda da bulamadım,burada da yk.Bütün kurucuların listesine nereden ulaşabilirim?Basında sadece bir kaç isim geçiyor..Tam liste nerede mevcut acaba? | |
| | | MedCezir Yönetici
Mesaj Sayısı : 187 Rep Gücü : 367 Kayıt tarihi : 29/05/09 Yaş : 38 Nerden : Mersin
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? C.tesi Mayıs 30, 2009 11:51 am | |
| - demokrat demiş ki:
- Yeni Oluşumda da bulamadım,burada da yk.Bütün kurucuların listesine nereden ulaşabilirim?Basında sadece bir kaç isim geçiyor..Tam liste nerede mevcut acaba?
Şuan itibariyle kurucu üye olarak medyaya sunulan kişiler bunlardır: Avukat Mehmet Erşahin, Eski Vali Abdülkadir Sarı, Yasemin Öney Cankurtaran ve Sinan Kolcu. Detaylı bbilgi aalındığı an burada yayınlaanacaktır. | |
| | | nurullah cihaner
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? C.tesi Mayıs 30, 2009 2:08 pm | |
| Türkiye Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda, Abdüllatif Şener'in dışında;Abdülkadir Sarı, Ali Arif Özzeybek, Ali Rıza Buyan, Arif Kocaman, Asude Öztürk Camadan, Bülent Kuşoğlu, Çetin Volkan Akyol, Gülçin Küçükkayalar, Gülümser Heper, Gürcan Günay, Hakan Çeken, Hüseyin Aytekin, İbrahim Abdülbaki Tuna, İhsan Işık, Mehmet Erşahin, Mehmet Timur, Mehmet Yaşar Öztürk, Murat Akdeniz, Nabi Cüneyt Dinçman, Nihan Kurt, Nurettin Bilici, Ömür Kütük, Sema Batırbek, Sinan Kolcu, Suat Karlıkaya, Suna Kepoğlu Ataman, Şaban Baş, Tahsin Türkçapar, Vefa Tarhan, Volga Bayrakçı Tunay, Yalçın Dedekargınoğlu, Yasemin Öney Cankurtaran bulunmaktadır. | |
| | | MedCezir Yönetici
Mesaj Sayısı : 187 Rep Gücü : 367 Kayıt tarihi : 29/05/09 Yaş : 38 Nerden : Mersin
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? C.tesi Mayıs 30, 2009 2:11 pm | |
| - nurullah cihaner demiş ki:
- Türkiye Partisi'nin Kurucular Kurulu'nda, Abdüllatif Şener'in dışında;Abdülkadir Sarı, Ali Arif Özzeybek, Ali Rıza Buyan, Arif Kocaman, Asude Öztürk Camadan, Bülent Kuşoğlu, Çetin Volkan Akyol, Gülçin Küçükkayalar, Gülümser Heper, Gürcan Günay, Hakan Çeken, Hüseyin Aytekin, İbrahim Abdülbaki Tuna, İhsan Işık, Mehmet Erşahin, Mehmet Timur, Mehmet Yaşar Öztürk, Murat Akdeniz, Nabi Cüneyt Dinçman, Nihan Kurt, Nurettin Bilici, Ömür Kütük, Sema Batırbek, Sinan Kolcu, Suat Karlıkaya, Suna Kepoğlu Ataman, Şaban Baş, Tahsin Türkçapar, Vefa Tarhan, Volga Bayrakçı Tunay, Yalçın Dedekargınoğlu, Yasemin Öney Cankurtaran bulunmaktadır.
Bilgilendirme için teşekkürler nurullah bey. Bende şuan baktım ve bu listeyi teyit ediyorum. ilgi ve alakanız için teşekkürler | |
| | | FIRATBAB
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Çarş. Haz. 03, 2009 11:15 am | |
| merhabalar ben Türkiye partisinede aktif olarak rol almak istiyorum izmirdeki yerinizi öğrenebilirmiyim birde internet sitesi yokmu acaba telefon ve adreslere bakmak için?
Fırat ERTUNÇ | |
| | | MedCezir Yönetici
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Çarş. Haz. 03, 2009 11:22 am | |
| - FIRATBAB demiş ki:
- merhabalar
ben Türkiye partisinede aktif olarak rol almak istiyorum izmirdeki yerinizi öğrenebilirmiyim birde internet sitesi yokmu acaba telefon ve adreslere bakmak için?
Fırat ERTUNÇ resmi internet sitesi sanırım şuan yapılıyor. Resmi site hizmete girince adrees bilgileri buradan dayaayınlanacaktır. Saygılar. aramıza hoş geldiniz. | |
| | | FIRATBAB
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Çarş. Haz. 03, 2009 11:25 am | |
| teşekkürler bilgilendirme için | |
| | | MedCezir Yönetici
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Çarş. Haz. 03, 2009 11:47 am | |
| - FIRATBAB demiş ki:
- teşekkürler bilgilendirme için
ben teşekkür ederim. | |
| | | turan eser
Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 03/07/09 Yaş : 64 Nerden : Çorum
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? Cuma Tem. 03, 2009 8:27 am | |
| Çorum'da basın aracılığı ile öğrendiğime göre TP MKYK dan 2 kişi gelip 30-40 kişi ile ( önceden ANAP-DP-AKP de görev yapmış olanlara arasından ) görüşme yapılmış.Bu siyaseti belli insanlar dışında kimse yapmayacak diye bir şart mı var anlayamıyorum... Anlıyorum ki konuşulan kişiler siyasetten anladıkları için görüşüldü.O kadar anlıyorlardı da içinde görev yaptıkları partiler ne durumda ? AKP den ayrılıp TP ye dahil olmak isteyenler de mutlaka AKP de istedikleri yerde olamadıkları için şanslarını TP de deneyeceklerdir. Halbuki yine basın yoluyla haberimiz olsaydı gelenlerden (MKYK dan) daha değişik bir proğramla daha şaibesiz kişilerin üye yapılması daha mantıklı olurdu diyorum.Ama şunu da biliyorum ki parti içerisinde özeleştiri yapanlar partiden de dışlanmaktadır.Halbuki özeleştiri şeffalık günümüzde ön planda ve çok şeyler kazandırmaktadır.Ben Türk Türk Telekomdan emekli 49 yaşında ve halen aktif olarak Emlak sektöründe çalışmaktayım.Knedime ait işyerim var.Aslında ben TP de daha doğrusu Abdullatif Bey arkasında olmak istiyorum.TP ne başarılar dilerim... | |
| | | mehmet değirmenci
| Konu: Geri: Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? C.tesi Tem. 04, 2009 11:46 am | |
| konya il teşkilatını çok rahat kurarım daha öncede LPD kurmuştum bilirim.zaman ,para,ve azim gerektirir.ama şu unutulmamamlıdır parti işi şahıs işi değildir.gönül işidir.sevgi işidir amaç ve gayesi olanların işidir fedakarlık vardır ikna vardır mücadele vardır.önünü kesmeye azmini kırmaya calışırlar herşeye gögüs gereceksin kısacası bu işten zevk alacaksınki başarabilesin.siyaset zordur siyaset engellerle doludur.siyaset kendine sınırsız güven duygusu gerektirir.bilgili parti proğramını hafsetmiş anlatan ve anlattığına hakim soğukkanlı akıcı konuşabilen bireylerin yapacağı bir iştir bu.konya il teşkilatını kurarım kurana yarım ederim. yani kısacası VARIM iktisatcı,smmm Mehmet DEĞİRMENCİ | |
| | | | Parti Kurucularının Tam Listesine Nereden Ulaşabiliriz?? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|