| adana il ve ilçe teşkilatları | |
|
+5adigegusan01 ekrem balcılar MedCezir küçükmengi halil ibrahim ŞEN 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
halil ibrahim ŞEN
Mesaj Sayısı : 12 Rep Gücü : 26 Kayıt tarihi : 14/06/09 Yaş : 50 Nerden : ADANA/ SEYHAN
| Konu: adana il ve ilçe teşkilatları Paz Haz. 21, 2009 12:26 pm | |
| selamünaleyküm adana il ve ilçe teşkilatları konusunda bilgi alış verişinde bulunmalıyız millet bir çare istiyor gidecek sıgınacak bi parti bir lider istiyor bunları göz önünde bulundurun ve reklamları ve ekibi iyi oluşturup halka ulaşılmalı bilginize bizler adanada nasıl ve kimlere ulaşacaz bilemiyoruz bilgi eksikligi var herkeste nasıl ve kimlerle irtibat kurmalıyız bildirin ibrahimsen7474@hotmail.com benim diyer adresim bu buna yollayın görüşelim | |
|
| |
küçükmengi
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Çarş. Haz. 24, 2009 6:41 pm | |
| selamünaleyküm ben partinizin üyesi olmak istiyorum partinin yeri neresi bilmiyorum | |
|
| |
halil ibrahim ŞEN
Mesaj Sayısı : 12 Rep Gücü : 26 Kayıt tarihi : 14/06/09 Yaş : 50 Nerden : ADANA/ SEYHAN
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Perş. Haz. 25, 2009 6:46 pm | |
| a selam merhaba ben ibrahim bende daha yerini bilmiyorum ama en kısa zamanda birbirimizi görüp tanışalım bugün itibarı ile il başkanı ataması yapıldı bilginiz olsun heşey türkiye için herşey milletimiz için saygılar | |
|
| |
MedCezir Yönetici
Mesaj Sayısı : 187 Rep Gücü : 367 Kayıt tarihi : 29/05/09 Yaş : 38 Nerden : Mersin
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Perş. Haz. 25, 2009 6:48 pm | |
| arkadaşlar il ve ilçe teşkilatları yavaş yavaş kurulmaya başladı. teşkilatlanma sürdükçe iller için haberler alacaksınız. Türkiye Partisi Hakkındaki Haberler ve Yazılar konusundan haberleri takip edebilirsiniz. | |
|
| |
halil ibrahim ŞEN
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Perş. Haz. 25, 2009 6:57 pm | |
| SELAMÜNALEYKÜM BUGÜNKİ GAZETELERDE İL BAŞKANIMIZIN ATANDINI ÖGRENMİŞ BULUNMAKTAYIM ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN İNŞALLAH HERŞEY TÜRKİYE İÇİN | |
|
| |
küçükmengi
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Perş. Haz. 25, 2009 7:21 pm | |
| yeni il başkanımıza görevinde başarılar dilerim herşey TÜRKİYE için | |
|
| |
ekrem balcılar
Mesaj Sayısı : 4 Rep Gücü : 4 Kayıt tarihi : 22/06/09 Yaş : 64 Nerden : HATAY
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları C.tesi Haz. 27, 2009 2:06 pm | |
| Hatay İL Başkanı olarak Adil Erişkin'i görmek istiyoıruz. saygılarımızla her şey Türkiye için Türkiye Partimiz için | |
|
| |
küçükmengi
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları C.tesi Haz. 27, 2009 2:44 pm | |
| ADANA İL BAŞKANI KİM OLDU HABERİ OLAN VARMI BURDA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM | |
|
| |
MedCezir Yönetici
Mesaj Sayısı : 187 Rep Gücü : 367 Kayıt tarihi : 29/05/09 Yaş : 38 Nerden : Mersin
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları C.tesi Haz. 27, 2009 4:44 pm | |
| Türkiye Partisi Adana il başkanı Figen Toktaş | |
|
| |
adigegusan01
Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 1 Kayıt tarihi : 27/06/09 Yaş : 36 Nerden : ADANA
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları C.tesi Haz. 27, 2009 5:12 pm | |
| merhabalar ben üniverste ögrencisiyim ve partinize katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor??? | |
|
| |
halil ibrahim ŞEN
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Paz Haz. 28, 2009 9:35 pm | |
| selamünaleyküm bu mübarek üç aylar hürmetine inşallah partimiz bizlere halkımıza ve ülkemize hayırlı olacak yeni il başkanımız figen toktaş la inşallah HERŞEY TÜRKİYE İÇİN iyi ve huzurlu olacak(HERŞEY TÜRKİYE İÇİN) | |
|
| |
küçükmengi
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Salı Haz. 30, 2009 8:58 pm | |
| yeni il başkanımıza görevinde başarılar dilerim | |
|
| |
küçükmengi
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Salı Haz. 30, 2009 8:59 pm | |
| birde partinin yerini bilmiyorum nerede oldugunu bi söylerseniz sevinirim | |
|
| |
eraslan kınık
Mesaj Sayısı : 28 Rep Gücü : 42 Kayıt tarihi : 30/05/09 Yaş : 48 Nerden : kocaeli / gölcük
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Çarş. Tem. 01, 2009 9:47 pm | |
| adana KOCAELİ-GÖLCÜK TEN SELAMLAR ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BU PARTİ GÖNÜL VERENLERİN SAHİP CIKALIM HEP BERABER TEMİZ SİYASET TEN DÜRÜST SİYASET DEN BASKA ÖDÜN VERMİYELİM artık siyaset tarzını degiştirme zamanı geldi genel başkannımız ABDÜLLATİF ŞENER başlattı bizler takipcisi olalım | |
|
| |
MedCezir Yönetici
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Çarş. Tem. 01, 2009 11:45 pm | |
| - adigegusan01 demiş ki:
- merhabalar ben üniverste ögrencisiyim ve partinize katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor???
Duyurular bölümünde parti iletişim bilgileri var. ordan tel ce fax numaralarına ulaşabilirsiniz. | |
|
| |
serdal
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Ptsi Tem. 13, 2009 9:51 am | |
| ben tarsustan, mersin il başkanlığı ne zaman kurulacak sabırsızlıkla bekliyorum, sayın genel başkanımız abdullatif şener le çalışmak bizlere büyük onur verecektir. Geliyoruz türkiye geliyoruz gümbür gümbür geliyoruz, kokuşmuş siyasete son vermeye geliyoruz, yepyeni parti, yepyeni düşünce, yepyeni ve tertemiz liderimizle geliyoruz. | |
|
| |
alp1973
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Perş. Eyl. 10, 2009 10:23 am | |
| adanada teşkilatlanmamız sürmektedir.il başkanımız sayın figen toktaş şu ana kadar 13 ilçemizde başkanları atamıştır.parti merkezi gazi paşa blv ing bank üstü gen plaza 1. katdadır.bazı ilçelerimizde yönetim kurulları kurulmuş ve hızla çalışmalara başlamışlardır.bazı arkadaşlar üye olmak istiyoruz diye yazmışlar.partimizin kapıları herkese açıktır.temiz dürüst yepyeni siyaset anlayışımızda beraber hareket etmek bizi mutlu edecektir. | |
|
| |
kurt1453kurt
| Konu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları Salı Ara. 15, 2009 3:37 pm | |
| değerli türkiye partililer partimize gönül vermiş arkadaşlara duyurulur:akdenizimizin güzel adanasında genel başkanımızın sayın doçent dr. ABDULLATİF ŞENER in öncülüğünde 25 mayısta kurulan TÜRKİYE PARTİSİ kısa bir süre içinde adana il teşkilatı sayın SAFİYE FİGEN TOKTAŞ ve parti gönüldaşları tarafından kurulmuştur.kısa bir süre içinde 15 ilçenin ilçe teşkilatları kurulup çalışmalarını yürütmektedirler.il başkanlığımız gazipaşa bulvarı İNG bank üzerindedir.TÜRKİYE PARTİSİ ,nde çalışmak isteyen herkese kapılarımız sonuna açıktır. | |
|
| |
| adana il ve ilçe teşkilatları | |
|