Türkiye Partisi - Abdullatif Şener - TP - Türkiye Partisi Forumu
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Türkiye Partisi Forumlarına Hoş Geldiniz
Forum Üye değilseniz biran önce "Kayıt Ol" yazan yere tıklayarak siteden tüm kayıtlı kullanıcılar gibi yararlanabilirsiniz. Ziyaretçi olarak sitemizde bulunan üyeler gizli olan bölümlere ulaşamazlar ve mesaj yazamazlar.

Foruma üyeyseniz "Giriş Yap" yazan yere tıklayarak kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Ziyaretçi olarak dolaşmaya devam etmek için "Do not display again" yazan yere tıklayınız.

NOT: Bu Forum Sitesi Türkiye Partisi Resmi Sitesi Değildir. Bilgi Edinmek ve Paylaşım Amacıyla kurulmuştur.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye Partisi, TP, Abdullatif Şener, Türkiye Partisi amblemi (logosu), Türkiye Partisi il ve ilçe teşkilatları, Türkiye Partisi Tüzüğü, Türkiye Programı, Yeni Oluşum Hareketi

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook Grubu

adana il ve ilçe teşkilatları

+5
adigegusan01
ekrem balcılar
MedCezir
küçükmengi
halil ibrahim ŞEN
9 posters
YazarMesaj
halil ibrahim ŞEN

Rep Gücü : 26

adana il ve ilçe teşkilatları Empty
MesajKonu: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimePaz Haz. 21, 2009 12:26 pm

selamünaleyküm adana il ve ilçe teşkilatları konusunda bilgi alış verişinde bulunmalıyız millet bir çare istiyor gidecek sıgınacak bi parti bir lider istiyor bunları göz önünde bulundurun ve reklamları ve ekibi iyi oluşturup halka ulaşılmalı bilginize bizler adanada nasıl ve kimlere ulaşacaz bilemiyoruz bilgi eksikligi var herkeste nasıl ve kimlerle irtibat kurmalıyız bildirin ibrahimsen7474@hotmail.com benim diyer adresim bu buna yollayın görüşelim
küçükmengi

Rep Gücü : 5

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 6:41 pm

selamünaleyküm ben partinizin üyesi olmak istiyorum partinin yeri neresi bilmiyorum
halil ibrahim ŞEN

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 6:46 pm

a selam merhaba ben ibrahim bende daha yerini bilmiyorum ama en kısa zamanda birbirimizi görüp tanışalım bugün itibarı ile il başkanı ataması yapıldı bilginiz olsun heşey türkiye için herşey milletimiz için saygılar
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

Rep Gücü : 367

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 6:48 pm

arkadaşlar il ve ilçe teşkilatları yavaş yavaş kurulmaya başladı. teşkilatlanma sürdükçe iller için haberler alacaksınız.
Türkiye Partisi Hakkındaki Haberler ve Yazılar konusundan haberleri takip edebilirsiniz.
Http://www.blogyazari.com
halil ibrahim ŞEN

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 6:57 pm

SELAMÜNALEYKÜM BUGÜNKİ GAZETELERDE İL BAŞKANIMIZIN ATANDINI ÖGRENMİŞ BULUNMAKTAYIM ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN İNŞALLAH HERŞEY TÜRKİYE İÇİN
küçükmengi

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 7:21 pm

yeni il başkanımıza görevinde başarılar dilerim herşey TÜRKİYE için
ekrem balcılar

Rep Gücü : 4

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeC.tesi Haz. 27, 2009 2:06 pm

Hatay İL Başkanı olarak Adil Erişkin'i görmek istiyoıruz. saygılarımızla her şey Türkiye için Türkiye Partimiz için
küçükmengi

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeC.tesi Haz. 27, 2009 2:44 pm

ADANA İL BAŞKANI KİM OLDU HABERİ OLAN VARMI BURDA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeC.tesi Haz. 27, 2009 4:44 pm

Türkiye Partisi Adana il başkanı Figen Toktaş
adigegusan01

adigegusan01

Rep Gücü : 1

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeC.tesi Haz. 27, 2009 5:12 pm

merhabalar ben üniverste ögrencisiyim ve partinize katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor???
halil ibrahim ŞEN

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 9:35 pm

selamünaleyküm bu mübarek üç aylar hürmetine inşallah partimiz bizlere halkımıza ve ülkemize hayırlı olacak yeni il başkanımız figen toktaş la inşallah HERŞEY TÜRKİYE İÇİN iyi ve huzurlu olacak(HERŞEY TÜRKİYE İÇİN)
küçükmengi

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 8:58 pm

yeni il başkanımıza görevinde başarılar dilerim
küçükmengi

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 8:59 pm

birde partinin yerini bilmiyorum nerede oldugunu bi söylerseniz sevinirim
eraslan kınık

Rep Gücü : 42

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeÇarş. Tem. 01, 2009 9:47 pm

adana KOCAELİ-GÖLCÜK TEN SELAMLAR ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BU PARTİ GÖNÜL VERENLERİN SAHİP CIKALIM HEP BERABER TEMİZ SİYASET TEN DÜRÜST SİYASET DEN BASKA ÖDÜN VERMİYELİM artık siyaset tarzını degiştirme zamanı geldi genel başkannımız ABDÜLLATİF ŞENER başlattı bizler takipcisi olalım
MedCezir
Yönetici
Yönetici
MedCezir

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeÇarş. Tem. 01, 2009 11:45 pm

adigegusan01 demiş ki:
merhabalar ben üniverste ögrencisiyim ve partinize katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor???

Duyurular bölümünde parti iletişim bilgileri var. ordan tel ce fax numaralarına ulaşabilirsiniz.
serdal

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimePtsi Tem. 13, 2009 9:51 am

ben tarsustan, mersin il başkanlığı ne zaman kurulacak sabırsızlıkla bekliyorum, sayın genel başkanımız abdullatif şener le çalışmak bizlere büyük onur verecektir. Geliyoruz türkiye geliyoruz gümbür gümbür geliyoruz, kokuşmuş siyasete son vermeye geliyoruz, yepyeni parti, yepyeni düşünce, yepyeni ve tertemiz liderimizle geliyoruz.
alp1973

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 10:23 am

adanada teşkilatlanmamız sürmektedir.il başkanımız sayın figen toktaş şu ana kadar 13 ilçemizde başkanları atamıştır.parti merkezi gazi paşa blv ing bank üstü gen plaza 1. katdadır.bazı ilçelerimizde yönetim kurulları kurulmuş ve hızla çalışmalara başlamışlardır.bazı arkadaşlar üye olmak istiyoruz diye yazmışlar.partimizin kapıları herkese açıktır.temiz dürüst yepyeni siyaset anlayışımızda beraber hareket etmek bizi mutlu edecektir.
kurt1453kurt

MesajKonu: Geri: adana il ve ilçe teşkilatları   adana il ve ilçe teşkilatları Icon_minitimeSalı Ara. 15, 2009 3:37 pm

değerli türkiye partililer partimize gönül vermiş arkadaşlara duyurulur:akdenizimizin güzel adanasında genel başkanımızın sayın doçent dr. ABDULLATİF ŞENER in öncülüğünde 25 mayısta kurulan TÜRKİYE PARTİSİ kısa bir süre içinde adana il teşkilatı sayın SAFİYE FİGEN TOKTAŞ ve parti gönüldaşları tarafından kurulmuştur.kısa bir süre içinde 15 ilçenin ilçe teşkilatları kurulup çalışmalarını yürütmektedirler.il başkanlığımız gazipaşa bulvarı İNG bank üzerindedir.TÜRKİYE PARTİSİ ,nde çalışmak isteyen herkese kapılarımız sonuna açıktır.

adana il ve ilçe teşkilatları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KOCAELİ İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI
» KAYSERİ İLÇE TEŞKİLATLARI
» ÖNCELİKLE İL İL İLÇE İLÇE GEZEREK PARTİYİ TANITMALIYIZ
» kocaeli veya gölcük teşkılatları
» ADANA SEYHANLIYIM